help.ta.co.at
Index

Functiebeschrijving

De Control and Monitoring Interface (afkorting: C.M.I.) is een webserver, welke de verbinding tussen een LAN-netwerk en de CAN-Bus-componenten realiseert. Met behulp van dit apparaat is het mogelijk, functiedata in CAN-Busapparaten te laden, deze te updaten en op afstand te beheren, onlineschema‘s weergeven en data te loggen. De toegang kan lokaal direct via de PC / netwerk, via internet en het C.M.I.-webportaal of internet via port-forwarding op de router geschieden. Daarnaast is het dataloggen van apparaten met DL-Bus mogelijk. Er is op gelet, dat de inbedrijfname ook voor “computerleken” op eenvoudige wijze kan worden gerealiseerd.